+32 (0)473 83 98 77

Diensten

Bureau50 ondersteunt bedrijven, overheden en organisaties bij het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten voor deze nieuwe generatie 'ouderen'. We noemen ze hier even zo, maar zweren op het hoofd van onze kinderen ze nooit zo aan te spreken.
Alles staat of valt met de kennis van deze consument. Onze inzichten halen we zowel uit eigen als uit bestaand onderzoek. Met onze klanten sparren we over de strategie en de manier waarop we die zullen uitrollen. Samen successen realiseren, daar doen we het voor.

Bureauvijftig insights

Insights & Advies

Doorlopend doen we onderzoek bij 50+ en pluizen we rapporten uit op zoek naar nieuwe kennis en inzichten waarmee we jou kunnen helpen om de nieuwe plusser te begrijpen zodat je hem kan bereiken, betrekken en bedienen en aan jou mag binden. Wij noemen ze onze 5 B’s. Ontdek hier ons uitgebreid aanbod aan verschillende diensten en producten waarmee je inzicht en advies krijgt in deze nieuwe 50+ doelgroep.

Bureauvijftig Strategie

Strategie

Strategie is niet zomaar een leuke campagne bedenken of een knaller van een brochure in elkaar knutselen. Het gaat om fundamentele keuzes die in lijn liggen met de propositie en positionering van je merk, product of dienst en daarnaast ook trouw blijft aan je visie en missie. Hoe bureau50 dit aanpakt lees je hier.

 

Bureauvijftig realiseert met het team van professionals.

Realisatie

Een uitgekiend strategisch plan is een goed begin. Dit op de juiste manier uitrollen is de volgende stap. Hiervoor zetten we de juiste professionals in die doorspekt zijn met kennis van de doelgroep. Hoe we dit aanpakken en hierin met verschillende partners in lijn samenwerken lees je hier.

Bureauvijftig participeren

Participatie

Zowel tijdens onze consulting opdrachten als tijdens onze ontmoetingen met ondernemers met een focus op deze nieuwe plus generatie zien we regelmatig veelbelovende innovatieve producten en diensten voorbijkomen. Soms worden we uitgenodigd om mee te stappen, andere keren zetten wij de eerste stap. Onder welke vorm dit kan, lees je hier.

Nieuwsbrief

Filip Lemaitre deelt op Linkedin regelmatig een ★Useful! 50+ consumer insight met zijn zijn netwerk.
The best of hiervan delen we maandelijks in onze nieuwsbrief.

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Kantoor: Hangar K
Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk

T. +32 (0)473 83 98 77
E. info@bureau50.be

BE 0713.743.420
maatschappelijke zetel:
Boterbloemstraat 49
9090 Melle