fbpx
+32 (0)473 83 98 77

Diensten

Bureau50 ondersteunt bedrijven, overheden en organisaties bij het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten voor deze nieuwe generatie 'ouderen'. We noemen ze hier even zo, maar zweren op het hoofd van onze kinderen ze nooit zo aan te spreken.
Alles staat of valt met de kennis van deze consument. Onze inzichten halen we zowel uit eigen als uit bestaand onderzoek. Met onze klanten sparren we over de strategie en de manier waarop we die zullen uitrollen. Samen successen realiseren, daar doen we het voor.

Vijftigplus insights

BEGRIJPEN: research & advies

Met ons 50+ panel houden we de vinger aan de pols van een nieuwe generatie ouderen. Heb je zelf vragen voor ons panel, dan leggen we die graag aan hen voor in een marktonderzoek. Daarnaast pluizen we permanent rapporten uit op zoek naar nieuwe kennis en inzichten waarmee we jou kunnen helpen om de nieuwe plusser te begrijpen zodat je hem kan bereiken, betrekken en bedienen en aan jou mag binden. Wij noemen ze onze 5 B’s. Ontdek hier ons uitgebreid research & advies aanbod.

Bureauvijftig Strategie

STRATEGIE

Strategie is niet zomaar een leuke campagne bedenken of een knaller van een brochure in elkaar knutselen. Het gaat om fundamentele keuzes die in lijn liggen met de propositie en positionering van je merk, product of dienst dat daarnaast ook trouw blijft aan je visie en missie. Hoe bureau50 dit aanpakt lees je hier.

 

Bureauvijftig realiseert met het team van professionals.

BEREIKEN: uitrollen

Een uitgekiend strategisch plan is een goed begin. Dit op de juiste manier uitrollen is de volgende stap. Hiervoor zetten we de juiste professionals in die doorspekt zijn met kennis van de doelgroep. Hoe we dit aanpakken en hierin met verschillende partners in lijn samenwerken lees je hier.

Nieuwsbrief

Filip Lemaitre deelt op Linkedin regelmatig een ★Useful! 50+ consumer insight met zijn zijn netwerk.
The best of hiervan delen we maandelijks in onze nieuwsbrief.

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Bureau50
Pathoekeweg 2
8000 Brugge

T. +32 473 83 98 77 / +32 485 66 90 77
E. info@bureau50.be

BE 0713.743.420

Maatschappelijke zetel
Pathoekeweg 2
8000 Brugge