fbpx
+32 (0)473 83 98 77

Strategie

Wie bij bureau50 aanklopt, ziet al mooie kansen in 50+ maar vraagt zich af hoe ze hen kunnen bereiken, betrekken en bedienen en hoe ze hen aan zich kunnen binden. Op basis van onze kennis en inzicht, in sommige gevallen aangevuld met gericht onderzoek bij de doelgroep, formuleren we in samenspraak en overleg het juiste antwoord. We hebben het dan zowel over een marketingstrategie, een campagne of actie maar evengoed over nieuwe producten en diensten. En ja, soms kloppen ook marketing-, communicatie- en reclamebureaus hiervoor bij ons aan.

Bureauvijftig Strategie

Het gaat hier om de juiste keuzes maken en de juiste koers uitzetten. En daar helpen we graag bij.   Wij denken mee bij het ontwikkelen van (waarde)proposities, positionering en product-marktcombinaties. Door jou en jouw team kennis te laten maken met de doelgroep in al haar facetten, kunnen we samen bepalen welke segmentatiecriteria voor jouw product, dienst of merk relevant zijn. We bepalen welke content hen aanspreekt, via welke kanalen en media we die moeten verspreiden, welke de juiste influencers zijn en welke hiervoor de meest geschikte momenten zijn. 

Hiervoor hebben we geen standaardproducten maar wel kennis, ervaring en een bureau50 aanpak/model om tot de meest geschikte en efficiënte strategie te komen. Maar is het de evidentie zelf dat elke plan inhaakt op jullie visie en missie. Alles begint uiteraard met een gesprek waarin we jouw specifieke uitdagingen en verwachtingen leren kennen. Laten we snel een afspraak maken.

P.S. Soms worden we ook door marketing-, communicatie- en reclamebureaus gecontacteerd. Twintigers en dertigers die zich minder thuis voelen in dit nieuwe marktsegment. Hier hebben we geen probleem mee, integendeel. Dit soort samenwerkingen leidt vaak tot heel creatieve en originele oplossingen.

 

Terug naar het overzicht DIENSTEN

Nieuwsbrief

Filip Lemaitre deelt op Linkedin regelmatig een ★Useful! 50+ consumer insight met zijn zijn netwerk.
The best of hiervan delen we maandelijks in onze nieuwsbrief.

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Bureau50
Pathoekeweg 2
8000 Brugge

T. +32 473 83 98 77 / +32 485 66 90 77
E. info@bureau50.be

BE 0713.743.420

Maatschappelijke zetel
Pathoekeweg 2
8000 Brugge